Image

Az alábbi masszázstípusok közül lehet választani 30, 60, 90 perces időintervallumokkal. Kivéve székes masszázs, ott 30 és 60 perc választható.

Image
01


Frissítő - lazító svéd masszázs

Egy test masszázs, a teljes test felfrissítése, lazítása, révén, hogy visszakerülj önmagad tiszta, szabad áramlásába.

02


Aroma olajos masszázs

A svéd masszázshoz hasonlóan egy komplex masszázs, melyet természetes 100% tisztaságú olajokkal kombinálva alkalmazunk. Testi és lelki felfrissülést, a feltöltődés együttes hatásai által a regeneráció folyamatait támogatja, harmónikus belső egyensúlyunkban.


Image
Image
03


Arc-dekoltázs és fej masszázs

Arc és dekoltázs masszázs Arc-dekoltázs és fej masszázs Az arcmasszázs nem csak a szépségápolásról szól. Segíthet a fejfájás és a migrén elmulasztásában. Relaxáló, vitalizáló lehet a bőr számára. A vonások kisimulhatnak, egy élménnyel gazdagodva, szellemileg kipihenten folytathatjuk a napot. Az arcbőr érzékeny terület, ezért jó minőségű, természetes kakaóvajat, vagy aloe verás krémet használok. Mivel a nyak, a vállak, a tarkó, fülek és a dekoltázs területei is ide tartoznak, ezeken a területeken fellépő fájdalmakra, problémákra is segítséget nyújthat.

04


Székes (mobil) masszázs

Székes (mobil) masszázs 30-60 percet vesz igénybe, saját ruhában történik, nem igényel előkészületet, helyigénye minimális. Bármilyen vivő anyaggal (olajjal, krémmel) is kérhető. A masszázs magában foglalja a derék, hát, váll, nyak, fej, kar és kezek kezelését.

Image