Kezelési feltételek

 

  A 2017-es év szabályváltozásai miatt a nyugtaadási kötelezettség lehetősége megszűnik. Helyette számlaadási kötelezettség lép életbe, mely magával vonzza a kötelező adatszolgáltatást is. Ezért mindenkinek kötelező kitöltenie a számlázási adatokat a salonic időpontfoglaló rendszerébe a foglalások elkezdéséhez. A szolgáltatás igénybevétele után elektronikus számla kiállítása történik, melyet a megadott e-mail címre küldünk ki időbélyeggel ellátva.

Kedvezményes bérletvásárlás: Lehetőség van kedvezményes bérlet és ajándékkártya vásárlásra is. Csak 3 vagy 6 alkalmas egységekben lehet bérletet vásárolni. A bérletek/ajándékkártyák érvényessége vásárlástól számított 6 hónap.

A bejelentkezés automata időpontfoglaló rendszeren keresztül történik. 30, 60, és 90 perces opciók között lehet választani.

Kezelések lemondása: A kezelést megelőző 24 órával lehetséges, az ezen belül történő lemondás pótdíj 1000 Ft

A kezelés frissítő, közérzet javító szolgáltatásnak minősül, nem tekinthető egészségügyi, orvosi és gyógytevékenységnek!

A masszázson mindenki saját felelősségére vehet részt.

Kizáró okok:

Akut gyulladás esetén a masszázs nem alkalmazható. Szív és érrendszeri problémák, esetén nem ajánlott. Epilepszia, nagy fokú csontritkulás, Daganatos betegségek esetén pedig tilos.