Image

Nevem Ami egy ajándék név, ami általam jött, magába foglal önmagamról mindent, ami nem látható, nem megfogható, és meghatározható. Így minden benne szabad és végtelen. Ami – Ima visszafelé olvasva, Ami - számomra egy meghatározhatatlan, megfoghatatlan, láthatatlan, leírhatatlan részem, mely egységben van jelen bennem. Ez a láthatatlan részem, vezet mindig vissza az egységembe, mikor egyensúlyra van szükségem. 

2006-ban találkoztam először a masszázzsal, mint gyógymóddal, mikor felismerődött bennem, annak energetikai tudása. Ezáltal azzal is tisztába kerültem, hogy nem maga a művelet, amit végzünk a lényege ennek, hanem az, aki végzi ezt,  és ami által végzi önmagunknak. A masszázs is energia, így energia az energiával találkozik először. Kinek kire, kinek mire van szüksége? A bennünk rejlő energia, mindezt megmutatja. 

A masszázs, mint minden más is egy eszköz ahhoz, hogy általa vissza találjunk egyensúlyunkba, egyfajta önmagunknak szánt belső idő, mely hozzájárul önmagunk tiszta, semleges Jelenlétéhez. 

A masszázs, mint gyógymód egyike azoknak a gyógymódoknak, amiket az érintés által a kezeink, és alkarunk segítségével végzünk. Minden energia, így megtapasztalhattam, hogy kezeim (azaz önmagam) által az energia hogyan képes hatást gyakorolni az emberi testrelélekreszellemre, valamint a növényekre, virágokra, magára a természetre. Valamint minden olyan élőlény, mint maga a természet, milyen hatással van az emberi létezésünkre, az emberi szervezetre. 

 A lélek maga a Csend és a Szeretet. 

„A Csend és a Szeretet a legnagyobb Kincs, mely a legmélyebb mélységekbe, és a legnagyobb magasságokba képes vezetni, a határtalan, és láthatatlan Forrásunk tiszta  jelenlétéig.”

Utam a lélek gyógyászathoz vezetett, majd a szellemi irány hívott magához, ahol minden eddigi ismeretemet az SVT (Spirituális Válasz Terápia) integrálta bennem. 

Masszázsaimat  a fizikai test teljes átgyúrása, kilazítása, felfrissítése mellett holisztikus szemlélettel egységben végzem az új energiákkal való kapcsolódásával és lehorgonyzásával. 

A masszázs is energia, mint minden az Univerzumban, így az aki adja, illetve az, aki kapja egy energia folyamathoz kapcsolódnak egymáshoz. 

Minden és mindenki Önmagunkért Van, így minden egy csodálatos tanítás önmagunk számára. 

Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a  csodának!

Szeretettel várom mindazokat, akiket az energia hozzám vezet!